CONTACTA I RESERVA EL TEU MOMENT A CAN CORTÈS

JA ESTEM OBERTS, AMB ENERGIA RENOVADA i NOVA GASTRONOMIA!

Esmorzars:
Dissabtes, Diumenges i festius, de 10 h a 12h.
Entre setmana consulteu.
Dinars:
De Dimarts a Diumenge, de 13 h a 16 h.
Sopars:
Només per encàrrec per Grups, contactar amb la Masia.

Dilluns no festius tancats per descans del personal

Reserves al 936 741 704
info@cancortes.com

Com ens heu trobat?*

IMPORTANT!!
Aquest formulari no confirma la reserva.
Aquest formulari és una solicitud de reserva que el personal de Can Cortès ha de confirmar per email.

** Accepto rebre informació de Can Cortès

* Els camps marcats amb “*” són obligatoris per enviar el formulari.

** L’informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, han estat incorporades en un fitxer del qual és responsable MOMENTS CORTES SL, amb la finalitat de poder atendre les seves consultes i enviar-li informació de l’empresa que pogués ser del seu interès.
MOMENTS CORTES SL es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, amb la finalitat anteriorment esmentada. Així mateix, en virtut del que disposa l’article 21 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, ens dóna el consentiment per poder enviar-li la informació esmentada a través del seu correu electrònic.
L’interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. El enviament d’aquest formulari implica l’acceptació de les clàusules exposades. Així mateix ens dóna el seu consentiment per enviar-li publicitat dels nostres productes a l’adreça e-mail que vostè ens ha facilitat. Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació o oposició en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça: AV CAN CORTES 36, 08196 SANT CUGAT DEL VALLÈS.