ELS MENÚS DE CAN CORTÈS

A Can Cortès t’oferim un ampli ventall de menús amb la millor cuina catalana saludable amb producte de proximitat i de qualitat. Podràs capbussar-te plenament en la cultura i tradició de la nostra cuina. Són protagonistes els productes autòctons, els nostres menús cuinats amb paciència i encert. A més, creiem fermament en els ingredients de Temporada, que presenten les seves millor propietats en diferents èpoques de l’any i que nosaltres incorporem a la Carta i menús quan els hi toca.

Imagineu gaudir d’aquests moments i plats en un marc incomparable, al mig de Collserola, amb vistes panoràmiques del Vallès i de Montserrat, i a només 5 minuts de Barcelona i de Sant Cugat del Vallès.

A CAN CORTES ESTEM EN TEMPORADA DE CALÇOTS, NO T ‘HO PERDIS  !

JA ESTEM DE  CALÇOTADES a CAN CORTES !!!

Vine a gaudir de l’autèntica calçotada a Can Cortès. Vine a tastar la nostre calçotada catalana al mig de la natura, amb unes vistes impressionants i a només 5 minuts de Barcelona i Sant Cugat del Vallès.

Menú Calçotada de Caps de setmana i festius a 38,9  € amb pa, vins, cafè i IVA inclòs.

Si no t’agraden els calçots, t’oferim de primer altres opcions com l’escalivada, ó carxofes a la brasa, ó fideuada, etc. perque també puguis gaudir de la festa amb els teus familiars i amics.

APROFITA ENTRE SETMANA: Més d’un 20% de descompte en Calçotades de Dimarts a Divendres no festius, Menú Calçotada a 31,12 € !!!

Vine i escull el teu moment amb familiars i amics triant un dels nostres menús