MENÚ INFANTIL AMB ANIMACIÓ DE CAN CORTÈS

Can Cortès és el paradís de les famílies amb nens!

SERVEI DE ANIMACIÓ INFANTIL NO DISPONIBLE MENTRE ESTIGUIN VIGENTS LES MESURES DE DISTANÇAMENT SOCIAL DECRETAT PER EL GOVERN.

Imagineu que els vostres fills poden escollir els plats que més els hi agrada, i en acabar poden jugar fins a 3 hores gracies al servei d’animació infantil que t’ofereix la Masia Can Cortès, que us permetrà a vosaltres pares, tiets, avis i amics dinar amb tranquil·litat!

Podreu gaudir del servei d’Animació Infantil els migdies de Dissabtes, Diumenges i festius de 14;30 h a 17:30 h, per infants de 4 a 10 anys. Nens menors podran jugar a la Ludoteca amb la supervisió dels pares.

Preu Menú Infantil: 12,90 Euros Iva inclòs.
Preu Menú Animació per infant: 17,90 Euros Iva inclòs.  NO DISPONIBLE.

Disposem també de menús infantils per dinar entre setmana.

Menú Infantil

PLAT COMBINAT, amb un primer a escollir …

Macarrons a la Bolonyesa
ó
Arroz amb tomàquet fregit natural

i acompanyat d’un segon amb patates fregides …

Pit de Pollastre arrebossat
ó
Salsitxes a la brasa

Postres …

Terrina de gelat
ó
Iogurt

Beguda …

Aigua mineral
ó
Refresc

ANIMACIÓ INFANTIL NO DISPONIBLE PER COVID-19.

*El Servei d’animació és per infants de 4 a 10 anys i es realitza a la ludoteca i jardí de 600 m2 que hem habilitat especialment per ells, de 14:30h a 17:30 h els Dissabtes, Diumenges i festius.

El castell inflable serà habilitat sota el criteri del Director d’Activitats, segons el número d’infants, monitors a càrrec i la meteorologia.

Els infants menors de 4 anys podran jugar en aquests espais amb la supervisió dels pares o familiars. Les nostres monitores, dirigides per la nostra directora de lleure titulada, orientaran als petits en diferents activitats en funció de les edats i nombre de nens que formin el grup.  Els nens que proven, repeteixen !!!