Els nostres Menus

MENÚS A CAN CORTES_______________________________________________________________

A Can Cortès t’oferim cuina catalana saludable amb denominació d’origen, perquè et capbussis de ple en la cultura i tradició catalana de la mà de productes autòctons, cuinats amb paciència i encert. A més, apostem per els ingredients de Temporada, que presenten les seves millor propietats en diferents èpoques de l’any i que nosaltres incorporem a la Carta quan els hi toca. Imagineu gaudir d’aquets moments i plats en un marc incomparable, al mig de Collserola, i a només 5 minuts de Barcelona.

NOVETAT: NOU MENÚ DIARI CAN CORTÈS

Hem unificat els menús Diari i Executiu en un sol, amb més opcions de plats i més complert, complementats amb una nova oferta de plats gourmets amb suplement per personalitzar al màxim el teu menú! Ademés trobareu la marca de plat "Saludable" (S), indicant plats baixos en calories, que ajudan a portar una alimentació equilibrada i sana.

I com sempre, només nosaltres t'oferim el moment de tranquil·litat que necessites per dinar: plats cassolans catalans, rodejat de natura i de pau, i a només 5 minuts de Barcelona.

Vine i escull el teu moment amb familiars i amics. 

Coneix la Masia a través de la nova presentació de Can Cortès en PDF, on descubriràs la nostre història, el nou concepte gastronomic, les nostres sales, fotografies i molt més.

Versió en català fes click aquí

Versión en Castellano haz click aquí