Localització

- Des de Barcelona, s'arriba al restaurant per la carretera de l'Arrabassada que uneix Barcelona amb Sant Cugat, que s'accedeix des de la Ronda de Dalt sortida Vall Hebron / Carta Arrabassada, sortida 6 en sentit Trinitat, o 5 en sentit Llobregat. Després de 6,5 km, sense desviar-se cap al Tibidabo, sortir de la carretera a l'esquerra seguint les senyalitzacions del restaurant. Després del desviament,  el Pàrquing de la Masia es troba a 400mt. a mà dreta.

- Des de Sant Cugat, es pren la carretera de l'Arrabassada que es troba al sud de la ciutat, al final del carrer Cánovas del Castillo. Al cap de 5 quilòmetres, al PK6,5 ​​hi ha la senyalització de la Urbanització Can Cortès. Des del Monestir de Sant Cugat únicament hi ha quinze minuts en cotxe fins al restaurant!

- Des de l'autopista A-7, en qualsevol dels dos sentits, agafeu la sortida a Sant Cugat del Vallès pels laterals (B-30).

- Des de l'autopista C-58 (antiga A-18), a l'altura de Badia del Vallès, s'han de prendre els laterals de l'A-7 (B-30) direcció Lleida i sortir a Sant Cugat del Vallès.

- Des de l'autopista E-9 (C-10), venint de Manresa, s'ha de prendre la sortida a Sant Cugat del Vallès