Carretera de l'Arrabassada km.6,5 - Av.Can Cortès 36 - 08196 - Sant Cugat del Vallès - Reserves 936 741 704

Caves

La criança mínima d’ un cava és de 9 mesos, quan es considera Reserva pot tindre una criança entre 18 i 24 mesos, i quan el envelliment supera els 30 mesos, s’anomena un Gran Reserva.La crianza mínima de un cava es de 9 meses, el Reserva puede tener una crianza entre 18 y 24 meses, y cuando el envejecimiento supera los 30 meses, se llama un Gran Reserva.

 Cava Brut - poden tindre fins a 15 grams de sucre. Poden acompanyar tot tipus de menjar però son més adients per aperitius i postres. Cava Brut - pueden tener hasta 15 gramos de azúcar. Pueden acompañar todo tipo de comida pero son más adecuados para aperitivos y postres.

 Cava Brut Nature – no contenen sucres addicionats, ni licor d’expedició. Son els més secs i poden acompanyar a qualsevol tipus de menjar des dels aperitius fins els postres.Cava Brut Nature - no contienen azúcares añadidos, ni licor de expedición. Son los más secos y pueden acompañar a cualquier tipo de comida desde los aperitivos hasta los postres.

 Champagne - originals de França i exclusivament de la zona de Champagne, tenen sucre i licor d’expedició addicionats, i per les característiques de les seves varietats i elaboració solen tindre més cos i sumptuositat . Champagne - originales de Francia y exclusivamente de la zona de Champagne, tienen azúcar y licor de expedición adicionados, y por las características de sus variedades y elaboración suelen tener más cuerpo y untuosidad.